Helgen - blod, svett, skratt och tårar

Publicerat: 2008-08-11 Kl: 06:45:45 | I kategori:


20080808 - 20080810

Hjälp vilken helg. Cityfesten med brudarna, jag har roligt!

Fredag: Klev upp tidigt, det ösregnade -.- Yäz, tänkte jag och blev otaggad på att åka till Gävle^^ Jag red bara Rufus (: Drog in till stan och vädret blev bättre, blå himmel. Vi drog till Glenns lägenhet. Spelade Wii, rökte vattenpipa, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Jag har för mig att vi gick ner och åt också, innan vi drog ner på cityfesten. Jag träffade massor av folk jag kände, hur trevligt som helst! Träffade självklart nya människor också (: Sen dog vi i Glenns lägenhet någon gång under natten. Glenns soffa var väl helt okej.

Lördag: Regn regn regn.. SMHI lovade uppehåll efter kl 21 och det stämde väl sådär. Det duggade kanske lite då och då. Vi satt inne i Glenns lägenhet hela dagen, tittade på en film. Wanted, den var bra! Vi åt på pizzeria igen, kycklingsalladen var god! :D Vi spelade Wii och lekte med vattenpipan. Runt klockan 20 drog vi ner på cityfesten, såg Nordman bland annat, sjöng oss hesa! Jag måste nog säga att lördagen var roligare, jag träffade ännu mera människor jag kände. Jag minglade runt lite med olika människor. Kvällen slutade med att jag fick skjuts hem av Andreas med Philip, Sebbe och Stefan. Tack Andreas <3 Stefan och Sebbe följde med hem och trängdes i min säng. "Är det bara jag som känner mig som en sill?" - hahah! Klockan blev jättesen idag.

Söndag: Upp och jobba tidigt, jooooobbigt. Men vaddå? Tjäna pengar! Jag hoppade Lancer, en tjej kom och provred Rufus, det gick bra :P Och jag red Cotten. Jag tog nått språng på honom på banan också, han kändes fin fin. Trött som satan i gatan dog jag i sängen runt klockan 23 med ca 4 timmars sömn i ryggen.

- Jag tycker helgen var bra, inte perfekt. Minus blod, svett och tårar, så hade den varit perfekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0