Sexhäxan

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 22:28:47 | I kategori:


Idag är jag sjuuuuk, snacka om att jag tycker synd om mig själv -.- Aja, men så negativ kan man ju inte vara. Det kunde ju helt klart kunnat vara värre, eller?

Det tog hundra år att komma upp ur sängen. Blä. Ehm.. Sen ringde Christine, hästen gick igenom besiktningen, MEN.. Det fanns ett "men".. Aja, det kanske ordnar sig? Då blev jag arg. Jag blev arg på att expedtionen i skolan var stängd. Jag blev arg på att min skola är allmänt puckad. Jag blev arg på att jag är sjuk idag också. HAH, positiva jag!

Stallet idag då.. Jag hoppade Stina och det gick väl bra :) Ska visa henne för några spekulanter imorgon, vi får se hur det går :) Sen hade jag tänkt rida ut på Mirantos idag också, men jag var helt död, så jag släppte honom i ridhuset istället. Det tyckte han var rooooligt! Hoppa runt som ett popcorn och springa fleeera varv. Haha, söthästen! Imorgon hade jag tänkt hoppa honom, så länge jag inte är ännu sjukare -.- Jaja.. Andreas kom och hämtade mig i stallet. Vi tjockade en pizza och sen gick vi och la oss, typ :'D Jag somnade och var helt osocial. Stackarn! Men han roade sig själv. Åt på mitt hår som tydligen inte smakade som hans hår. Haha, jaja! Ehm, vi drog och hämtade Nicole vid klockan 20 typ, shoppade lite godis och sen åkte jag och Nicole hem till mig och Andreas åkte till krogen med Elias. Och jag och Nicole ska titta på en film som vi har laddat ner nu. Alla tiders!

Imorgon ska jag och Andreas sola. Sen har jag väl inget mera planerat förutom stallet. Vart är partyt, kanske..?

Puss!
Kommentarer
Postat av: Anonym

ett men? ska du verkligen köpa en till häst med ett men?

2008-12-21 @ 11:52:23
Postat av: Sandra

Nej, JAG borde nog inte göra det egentligen, med tanke på hur tur jag har haft med hästarna förut. Men enligt veterinärerna i Tyskland är det lugnt. Så ja, vi får se vad min veterinär hemma i Sverige säger först :) Hoppas att du inte tolkade mitt "men" fel..

2008-12-21 @ 13:30:05
URL: http://sjacobsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0