Sverige, I´m back!

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 23:21:30 | I kategori:


Nu ska jag försöka sammanfatta äventyret till Tyskland :)

Söndag: Upp sjukt tidigt, tåget gick som sagt 07.05, men det var inga problem alls att kliva upp. Det blev mycket resa. Tåg, tåg, buss, flyg, tåg, tåg och bil. Sen var vi äntligen framme i Bethen hos Joachim "Jocky" Heyer som ägde världens finaste anläggning. Innan vi åkte hem dit käkade vi middag i Cloppenburg med Christine, kul att se henne igen! Sen visade hon oss runt. Tappa-hakan-upplevelse, kan jag lova. HUR JÄVLA FINT SOM HELST! Alla 65 hästar var jättefina och det var bara trevliga människor där. Så den långa resan gjorde sig värd. Hundarna ville jag ta med hem också ;)

Måndag: Christine jagade upp Natta och mig tidigt. Ut till stallet och sen var det bara att börja rida. Jag red 5 hästar på förmiddagen, sen åt vi lunch och efter det red jag två av dem igen och då var även Jocky där. Han var inte hemma på förmiddagen. När han klev in i ridhuset blev jag så himlans nervös så att jag tappade halva ridförmågan. Att tyska eliten ska stå där, titta och instruera var.. Ja, nervöst! Men han var trevlig, rolig och glad. Fattade inte nått av vad han sa dock, men Christine översatte. När jag hoppade av sista hästen var klockan mycket och jag var helt sjukt trött. Jag har aldrig ridit så mycket på en och samma dag, det var 7 hårda pass, speciellt de två sista. Helt slut, alltså! Så duschen på kvällen innan vi drog ut och åt var det skönaste jag gjort på länge, haha!

Tisdag: Upp tidigt igen för att sitta på första hästen halv 8 och fick en till hopplektion för Jocky och sen red jag hästen jag tyckte allra mest om igen, fast då hoppade jag inte :) Det var bättre med nervositeten idag, jag var lite mera avslappnad ;) Vid klockan tio blev det till att vinka adjö, snacka om att jag inte ville åka hem. Och jag kan lova att det är inte sista gången jag är där, jag ska dit igen! Sååå.. Vi drog en fika i Cloppenburg och kriminella som vi är tog vi två gafflar från Mc Donalds så att vi kunde äta våran fruktsallad sen xD haha! Sen började den långa resan hem igen. Klockan 20.30 var jag hemma i Tierp igen, då var det bara att åka till stallet. Hälsa på alla glada och mocka åt Mirantosen.

Nu har jag kärat ner mig i två hästar, nu återstår bara lite bearbetning av föräldrar eftersom det är dem som håller i pengarna. Det står mellan två stycken, men det lutar mot den ena. Men Jocky sa, "Om du inte kan bestämma dig, så är det helt lugnt att köpa båda två" - Haha ja, om man hade dem pengarna^^

Ni som vill se lite bilder på hästarna och stallet gå in på http://sjacobsson.bilddagboken.se!

Vänligen
/ Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0