Gävle

Publicerat: 2008-07-08 Kl: 08:17:29 | I kategori:


Idag gick jag upp ganska tidigt. Duschade och sen åkte jag till Gävle med Andreas. Stefan ville med, men så blev det inte. Han får skylla sig själv^^ Jag lyckades investera ett par jenas på Carlings iaf :] Men jag skulle behöva köpa någon tröja och typ t-shirt också.. Men men, imorgon är det kryssning iaf :D :D :D

Nu har jag precis vaknat xD Jag somnade i soffan. Så nu tänkte jag äta nått, sen tänkte jag sola. Vad som händer ikväll vet jag inte, åka till pappa kanske?

Puss!



Då har jag kommit hem igen. Jag har solat, umgåtts lite med far. Vi åt mjukglass! Jag fick skjuts hem av honom med bussen, eftersom han hade rast :D Jag har varit ute och kört lite bil nu också. Varit hos hästarna, fyllt på vatten och tittat till dem (: De såg ganska trötta ut^^ Jobbigt att vara ute på bete, och fan så tjocka dem är xD Nu sitter jag här, lyssnar på musik och ladda inför imorgon! Kryssningen!

Jag har satt på mig mitt turarmband igen. Jag behöver lite tur igen. Fast jag tog av mig det förut för att jag ansåg att det inte gav mig någon tur längre, men nu känns det som om jag behöver det. Jag tycker om det (:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0