Begravning

Publicerat: 2008-11-06 Kl: 09:15:31 | I kategori:


Idag är det begravning. Alltid lika trist.. Och träffa hela jävla släkten också är bra jobbigt, få höra, "Vad stor du har blivit!" - Usch.. Jag vet inte vad jag ska ha på mig heller, blä. Jag ska försöka att inte gråta!

Jag hoppades på att inte få rida nått alls igår, men jag satt på sammanlagt tre hästar igår. Först red jag Suppan. De som skulle komma var sena, så jag hoppade upp och red fram henne. Sen red Celine och det gick skitbra! Hon red henne mycket bättre än förra gången och hoppningen gick strålande! Det känns jättebra, dem ska ha henne, nu återstår bara en ombesiktning. På köparens räkning. Och jaa.. Sen red jag Susannas "Revan" nått varv, vi konstaterade att hon var ofräsch. Och sen motionerade jag Lancer, han var rätt fin! : ) Jag pysslade med älskade Cotten också, såklart.

Ikväll tar Ulla mina lektioner för jag ska på föreläsning i Uppsala med R=I (:

Haha, nu ringde Christine nyss.. Snacka om att hon tjatar om att jag ska köpa ny häst! Hon ville att jag skulle åka ner till Tyskland NU, de hade tydligen fått in ännu flera fiina hästar. Haha, jag säger då det..



Jävlar vilken dag det här har varit.. Begravningen var jättejobbig : ( Usch, jag försökte verkligen att inte börja gråta, men det gick verkligen inte. Och jag blir lika förvånad varje gång, min släkt är enorm! Det var ändå rätt trevligt att träffa alla kusinerna, farfar, fastrarna osv... : ) Jag är rädd för att dö, usch usch..

Jag fick ta tåget från Tobo hem till Tierp om jag skulle hinna med föreläsningen i Uppsala. Dumma pappa ville inte skjutsa mig till Tierp.Jag försökte fixa skjuts från stationen hem eftersom jag var lite tidspressad, men nej. Det blev till att gå^^ Ullis hämtade upp mig och skjutsade mig och Ottilia till föreläsningen. Men innan det skulle vi hämta ut Nicklas telefon som var på lagning och innan vi hittade dit, haha jaa.. Det tog en bra tid :D Föreläsningen var skittråkig och kallt ute var det också. Ullis är coool för övrigt, hon har baslåda! Så vi har basat runt i Uppsala och hon kör galnare än killarna. Hon fick till och med till lite däckskrik, den coolingen xD hahah!

Nu kom jag nästan så precis hem.. Jag sitter och lyssnar på en braig låt och funderar över morgondagen. Jag har en hel del att fixa. Och sen på kvällen ska jag väl leka med Emil. Men jag har nog halvt lovat Andreas också? Sen fick jag sms av Oscar nyss, han kanske man också får träffa imorgon. Jag kommer inte ens ihåg när jag såg honom sist, galet!

Ska dra mig och tvätta bort sminket och tvinga någon jävel underhålla mig tills jag blir trött!

God natt sötnosar!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0