Mirantos T

Publicerat: 2008-11-14 Kl: 19:10:34 | I kategori:


Japp, nu idag kom han! Äntligen nått att rida ordentligt på igen. Så just nu har jag bara två hästar, Mirantos och Cort´chize, men papprena från försäkringsbolaget har kommit. Det känns förjävligt, men nu ska vi bara ringa och beställa första flyget till Hästhimlen åt honom. Jag ska bara försöka ta tag i det!

Hela mitt liv är helt up-side-down, jag vet ingenting längre. Allt känns bara fel, och jag tänker knappast fortsätta slösa energi på dig, det kan du glömma! Jag tror att jag vet vad jag vill göra med skolan nu också. Men jag ska ta mig en funderare till.
Det är nu jag behöver Er som mest, jag hoppas att Ni förstår det.

Idag körde Martinan upp mig klockan 8, efter att vi hade tittat på Sunes jul halva natten. Underbart! Jag drog till stallet och hon på apun, jag grejade lite. Sen kom Sara med Mirantos, jag red och det gick skitbra! Riktigt härlig häst. Efter det åkte vi hem och skrev papper osv.. Lotta försökte få mig att rida Lancer, men jag hade ingen lust att rida i regnet. Istället lät jag mig övertalas att rida Elegant för Natta, markarbete. Och jaja, så blev det. Rätt trevlig häst, men ja. Jag tyckte inte att han var så rolig, mycket gång fanns det i honom däremot. Och för er som inte vet är det Ullis fyra åring.

Nu sitter jag här och planen var att jag skulle åka till Hållnäs med brudarna och festa. Men jag har ingen lust alls, allt tar kolen på mig. Så jag blir nog hemma ikväll : ) Jag har iaf Mirantos nu, och Lancer och Caminzky att hoppa på.

Hör av er! / Sandra
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0