HA HA HA

Publicerat: 2008-10-19 Kl: 07:40:23 | I kategori:


Haha, säger jag bara! Så mycket det kommer fram i onyktert tillstånd, synd bara att man inte kommer ihåg allt! Jaja, jag ska dra och den andra snarkar väl vidare i min säng^^ Uppdaterar väl senare! : )



Woo.. Hemma igen, galet trött är jag! Jag lär väl försöka sumera gårdagen.. De kom några och provred, två systrar som skulle eventuellt dela på Suppis. Lilla tjejen red Suppan jättebra! Men den äldsta kunde inte rida alls, och nej ingen rolig familj. Så nej nej, säger jag bara. De vill komma igen, men nej^^

Jag var taggad på min lördagkväll, hur den skulle se ut hade jag ingen aning om.. Jag duschade iaf och fixade till mig och efter ett tag kom en Emil, vi hämtade Martinan och var förbi bästaste Andreas en sväng och hämtade dricka. Han var ju bara tvungen att vara lite skrytarn med sin baslåda :'D Sen handlade vi lite annat smått och gott^^ Hem till mig igen, Linda och Vickan kom också. Vi.. Ehm, förfestade lite och lättpåverkade Sandra blev ganska snabbt full :'D Sen drog vi till Daniel Käll på en tråkig fest. Fick skjuts hem av en snäll prick och jag somnade i min säng någon gång, som tur var inte ensam.

Idag har jag varit med familjen Eriksson igen och tittat på ponny igen, femte ponnyn. Den här såg inte mycket ut för världen, jävligt ful rent ut sagt :'D Men hoppa som fan kunde den! Men vi konstaterade att det inte riktigt var en ponny för Helena. Nu kom jag typ nyss hem.. Jag hade nästan tänkt att dra ner och sola, men jag vet inte om jag orkar. Annars ska jag åtminstone till stallet nu, fixa där en snabbis och sen blir det en lååång dusch för min del! Kvällen hade jag tänkt spendera slöandes i min soffa med förhoppningsvis trevligt sällskap : )

Imorgon är det Ultuna med Cotten som gäller = ingen skola. Skönt!

PUSS
Kommentarer
Postat av: Annika

Hahaha, vad fan gjorde du hos mig på fest ;P xD

2008-10-19 @ 21:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0