Tönt

Publicerat: 2008-10-20 Kl: 08:38:15 | I kategori:


Jag fick sällskap igår, Emil kom förbi.. Vi låg och tjockades oss i min soffa, kollade på en halvbra film tills jag som vanligt stängde av den precis innan den var slut! Snäll som jag är^^ Vi låg och pratade bra länge, klockan blev på tok för mycket innan vi somnade. Så stackarn tyckte att det var jobbigt att kliva upp och kila till jobbet. Och sen är han väääälinformerad om att han är dum och sen får han gärna sluta kalla mig tönt! : )

Nu sitter jag här i vilket fall, jag ska väl till stallet snart. Så blir det till att åka till Ultuna med Cotten och förhoppningsvis är det bara att rida igång honom nu : ) Annars vettefan om jag vill vara med längre..

Igår åt jag återigen nästan ingenting, vad är det här?! Jag blir så sjukt lättretlig när jag inte äter, men jag har verkligen ingen matlust, inga hungerskänslor. Men eftersom jag vaknade arg (lättretlig), så tvingade jag i mig lite att äta nu, uscha!

Man gör en hel del val i livet, det här känns som ett bra val! - Eller hur kompis?
Du har rätt. Det känns ändå bara konstigt alltihopa.



Cotten blev kvar på Ultuna -.- Fan då,
men men.. Röntgen imorgon och sen får vi se vad domen blir : ) Och när vi var påväg hem så åkte vi förbi Rufus. Åh, mannen i mitt liv! Åh, vad jag saknar honom. Jag kunde inte låta bli att få trårar i ögonen, gah! Älskling! Han såg iaf väldigt glad ut och fin, så det känns bra. Men jag saaaaknar i massor!

Väl hemma, var jag i stallet och pratade skit med brudarna och pratade av mig med Nicole, det behövdes. Andreas kom och hämtade mig i stallet, vi däckade i min säng, sen blev jag taggad! Så då tog vi min braiga musik och ut och körde/basa/gled omkring lite. Jag körde även lite grann med Andreas bil, och fan vad bra det gick! Och det måste tilläggas att Andreas fick motorstopp xD HAHAH, och inte jag! Men det var trevligt att spendera lite tid med bästaste Andreas.

Nu sitter jag här och funderar lite.. Det blir väl att sova snart, galet trött!
/ ZAAAAAAAANDRAAHH
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0