TRÖTT

Publicerat: 2008-10-13 Kl: 11:57:30 | I kategori:


Nu har Du parkerat dig i mitt huvud igen! Jag som precis sparkat ut dig därifrån. Förtjänar du att vara där? Go with the flow, så får vi se var det här leder den här gången..

Efter en hård och sömnlös helg orkar jag inte gå till skolan idag! Fy på mig alltså.. Men fan, det funkar inte, jag är trött! Det blir iaf specialidrotten sen. Dressyr för Uffe med Suppan. Sen får hon vila tisdag och onsadag, det behöver hon : ) Imorgon är det hoppträning med Susans Caminzky och Lottas Lancer, det blir roligt! Och idag efter specialidrotten ska jag följa med Helena och titta på en till ponny. Det här blir den fjärde, men den här tycker jag är fin! Så vi hoppas på att det går bra!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kom och umgås med mig, någon? Jag ska i vilket fall inte på föreläsningen om kost idag, jag mailade precis och skrev att jag inte kommer. Jag har verkligen ingen lust för fem öre^^

Just nu sitter jag och lyssnar på Min Click - Petter och tänker tillbaka på helgen! Haha galet, fortfarande ont i ena örat (det var en jävel på att bita hårt), fötterna gör inte ont längre iaf.. Det är bra! (Y) Sen lördagen, haha! Ja, herregud. "Det var roligt att se dig full" - Sluta? Det var inte kul xD haha!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0