Cocaine!

Publicerat: 2009-04-07 Kl: 22:37:45 | I kategori:


Vårens första tecken har dykt upp, Emil och hans merca. Haha! En del av kvällen har spenderats med Emil och sola. Trevligt värre, det var ett tag sen! Nu är jag för övrigt taggad till torsdag. Efter vi solade hämtade vi upp min Angelica, som Emil inte tror är lillasyster till Martina. Och jag måste ju säga att Cocaine med Nomy är världens bästa låt och är SÅ MYCKET sommar och åka merca med Emil.. Haha, jaa.. Nu längtar jag bara till sommaren! :D

Annars har jag ridit mina hästar idag. Skrittat ut barbacka på båda två. Prince tyckte att det var det knäppaste jag har hittat på hittills och ville helst kasta av mig först. Men han överlevde det också, lilla stackaren. Mirantos fick sällskap av Angelica och Jettan. När vi var klara i stallet kilade vi ner och åt pizza och sen hem till henne och Martina för att käka glass, godis och titta på film. Fy fan vad tjocka vi är! :)

Inga ringde idag och frågade om jag ville vara med och rida clinic för Lotta Björe nu i april, det ville jag ju såklart, hur kul som helst :D Vilken häst jag tar vet jag däremot inte.

Och nu sitter jag och Angelica här.. Vi har varit lite nostalgiska och läst igenom gamla msn konversationer, farligt att vara sån. Man saknar bara gamla goda tider! Nu är vi hungriga på macka, så nu ska vi ner och käka macka!

/ Sandra Jacobsson
fan för dig om du förstör min kväll på torsdag..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0