Jag vet att du vill!

Publicerat: 2009-04-27 Kl: 20:46:36 | I kategori:


Såg nyss en patetisk bild på bilddagboken, fy fan.. Du är äcklig, dig är det fel på, varför ägnar jag energi till att överhuvudtaget bry mig?!

Igår var jag bara så sjukt trött när jag kom hem, så det blev duschen och sen dog jag i sängen. Vi åkte klockan 10 på morgonen från Skåne och jag var hemma runt klockan 20. Dryg resa hem, så nu har jag åkt bil så det räcker och blir över. Det flippade ur en aning på vägen hem, men så där blir det. Hahaha! Och när vi inte fick våran glass när vi hade planerat, blev det inte bra. Haha, Svenne banan!! Hur som, har jag haft en helt kanon helg! Jag har fått upp ögonen för Skåne. Det är ju där man ska bo. Jag som alltid har kritiserat Skåne, men nu tar jag tillbaka allting. Urmysigt! Dit vill jag tillbaka.

Idag har jag jobbat, ridit Prince i skogen och sen hade jag specialidrott med Mirantos, markarbete. Skitpigg var han! Så han är taggad till söndag, då han ska tävla. Det var nog bra att han fick trimmas med småhinder och bommar idag. På söndag ska jag tävla Gustav, 110 och 120. Mirantos får också gå, men bara en klass, 125cm. Hade tänkt debutera 130 på honom i Högbo och det blir första ute tävlingen, så han får gå en klass och busa av sig i helgen, så han slipper debutera på första ute tävlingen. Busen!

Anyway, efter specialidrotten stressade jag hem och fixade till mig lite, åt lite osv.. På en halvtimme! Sen skulle jag med tåget till Uppsala, där Anna hämtade upp mig. Där satt jag i Annas bil igen, haha! Aja, vi åkte till Björklinge, hem till John och Karro. Anna skulle provrida lite hästar där. Där fastnade hon för en 6 åring. Så nu får vi se vad som händer, verkar som om hon väger mellan hästen i Skåne som hon blev frälst i och den här.

Nu sitter jag här, trött som tusan.. Så det blir nog sängen för mig nu! För övigt tror jag att hela min telefonbok har hört av sig till mig idag. Hah, så nu har jag gett upp att svara på sms. Ta det inte personligt, men jag orkar inte, jag vill sova nu :P

/ Sandra Jacobsson
Kommentarer
Postat av: Mirry

Så snygg blogg du har!



Passa på att anmäla den till Veckans Blogg, vinnaren belönas med en länkning!

2009-04-28 @ 21:35:41
URL: http://www.arntyochmirry.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0