En helt vanlig torsdag..

Publicerat: 2009-08-27 Kl: 22:03:38 | I kategori:


Jag får ofta beröm av lite bloggläsare att jag skriver spännande, bra, fint osv.. Men ni måste ju hålla med om att det direkt inte blir nått mvg av en svenska lärare? Haha! Eller svensklärare som jag blir rättad titt som tätt, men jag tycker det låter så himla fel. Det känns mest som om jag bara kladdar ner det jag tänker och sen när jag läser igenom det ser det helt osammanhängade ut och fel, haha! Men som sagt, jag skriver mest för min egen skull. Jag vet att flera önskar mera bilder, och jag önskar att jag var lite bättre på att lägga upp bilder. Jag vet själv hur tråkigt det är att läsa en blogg utan bilder, men aja.. Kanske tar tag i det någon annan gång! Någon gång när jag får ny design? Då kanske jag får upp motivationen, för just nu ser bloggen helt förjävligt ut.

Imorse när jag vaknade var jag en levande Zombie. Orkade ingenting. Hade helst bara stängt av väckarklockan och somnat om, men det var bara att kliva upp! Orkade inte fixa till mig själv, orkade inte fixa håret så det åkte upp i en hårsnodd. Orkade egentligen inte heller sminka mig, tänkte på vad jag fick höra i helgen, "gud vad söt du är utan smink!". Men eftersom jag inte riktigt håller med personen som sa det, så kladdade jag på lite smink, haha! På bussen var jag någon annanstans, satt där som i dvala. Slö som fan! Men skoldagen gick rätt snabbt. Dessutom fick vi sluta en timme tidigare.

Jag gick ett varv på stan och lyckades äntligen inhandla lite! Köpte dessutom lite nya block som jag tänkte ha i skolan. Innan jag åkte hem med halv fyra tåget kom en söt människa och sa hej idag igen! :) Får antagligen inte se honom förrän på lördag nästa gång, bara att stå ut! När jag väl kom hem åt jag bara mat och bytte om. Var hemma i högst en halvtimme innan jag cyklade till stallet. Båda hästarna hade rullat sig i hagen, otacksamma djur ;) Så innan jag började jobba hann jag mocka och borsta av dem det värsta. Mina ungar skötte sig exemplariskt idag! Så stolt över dem och över mig själv att det är faktiskt är jag som har lärt dem så mycket. Får verkligen en kick av att se hur utvecklingen går framåt!

När jag hade haft min lektion trimmade jag båda hästarna på utebanan, båda kändes helt okej! :) Pigga som tusan bara, kändes att de bara fick skritta en sväng igår. Jag var hemma från stallet strax efter nio. Så nu har jag nyss duschat bara. Ska nog ta mig till sängen nu, otroligt trött! Men imorgon slutar jag halv tolv, det är najs! Och på måndag är jag ledig! Härligt med extra lång helg. Imorgon är dagen planerad, fullt upp som vanligt. Då mår jag som bäst!

/ SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0