öhh, hej! Eller?

Publicerat: 2009-08-29 Kl: 23:12:20 | I kategori:


Blir ett snabbt inlägg idag igen, har egentligen hur mycket som helst att skriva, men orkar inte och vill inte skriva just nu. Kanske kommer ett långt inlägg imorgon istället, om ni har tur! Eller ni kanske föredrar korta inlägg? ; )

Hur som, upp tidigt idag. Hade stallet.. Allt gick rätt segt eftersom jag kände mig sjuk, vilket jag har gjort i två dagar. Men allting flöt på bra. Förutom att min mamma är så jävla kåt på att sopa! Åh, jag blir galen! När hon blir lite trött, ställer hon sig och sopar tror jag. Liksom gör en sak, sopar och fortsätter med nästa. Istället för att göra klart allt och sopa sist av allt. Så vill ni ha någon som älskar att sopa, hör av er! Haha! Ajaa.. Åkte hem och åt lunch och sen tillbaka till stallet igen. Lunchade hästarna och red mina hästar efter. Båda två kändes bra idag! Duktiga pojkar :) Sen tog jag in alla hästarna och åkte hem.

Jag hamnade i sängen och somnade direkt när jag kom hem. Så himla trött! Sen blev det en dusch innan jag drog hem till Angelica. Där satt vi och käkade chips, tittade på Sagan om ringen och pratade skit. Riktigt trevligt faktiskt! Sen fick jag skjuts hem av en söt människa som nu ligger i min säng och tycker att jag är osocial, men vad gör man inte för sina bloggläsare? Haha! Aja, nu ska jag vara social! Ha't bra!

/ SJacobsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0