Flera decimeter snö..

Publicerat: 2009-12-15 Kl: 22:00:28 | I kategori:


Jag fick en chock när jag vaknade imorse, jag såg ju att det snöade lite men jag fattade nog inte riktigt hur mycket snö det var förrän jag såg att grannen stod och skottade snö! Nu har vintern kommit på allvar. De närmaste dagarna kommer det bli flera minusgrader också, upp till 15 minus torsdag och fredag. Så imorgon ska nog hästarna få lite tjockare täcken! Det har snöat konstant hela dagen och helt plöstligt var det flera decimeter snö på backen, första riktiga snön. Det blir nog en vit jul trots allt. Så himla skönt att slippa leriga hagar och hästar nu. Men helst av allt skulle jag nog vilja ha sommar och sol. Jag är helt enkelt ingen vintermänniska.

Idag har vi varit ute i Lervik hela dagen som som vanligt på tisdagar. Idag var det dessutom stilhoppning och jag fick Fissur. Vi lyckades få bästa stilpoängen och vinna. Hur det gick till vet jag inte riktigt, för det kändes inte så himla bra, var verkligen ingen "klockren" runda. Patricia visade upp hur jäkla bra balans hon hade. Man hann få hundra tankar om hur hon blev mosad under Tomba, men hon satt kvar! Efter Lervik blev det stress, sen jobb och sist hoppträning med Lancer. Jag fick julklapp av mina barn, så himla gulliga!

Lancer gick riktigt bra på hoppträningen! Det var ju ett tag sen jag hoppade honom och det har hänt jättemycket med hästen som jag satt på honom sist. Det var riktigt kul att rida honom idag, kanon! Så nu kan jag allt adoptera tillbaka honom, haha! Blev kvar och hjälpte till med hoppträningarna också, fick skjuts hem av Lotta.

Jag längtar mera än någonsin till min 18 årsdag, men det är inte långt kvar. Just nu hatar jag alla som går på krogen utan mig! Det kryper i fingrarna om man ska ta och bli lite kriminell och glida in på krogen med ett lånat leg, men jag vet inte riktigt om jag vågar! Om det är någon som ska åka dit för det så är det ju jag, haha! Hur som, jag längtar efter körkortet, krogen och ännu flera tatueringar. Snart så!

Sen kan jag ju bara nämna att det absolut inte var jag som halkade omkull vid Rådhuset i Gävle idag och klockan var inte alls runt klockan 16, då det är en massa människor som rör sig där. Jag låg absolut inte som en skrattade säl där och självklart var det ju knappast pinsamt. Haha! Nu är min höft öm och mitt lår är blått! Hahaha! En vanlig människa kanske åtminstone försöker hålla sig på benen, jag bara insåg "nu halkar jag omkull" och ramlar som ett fallande träd (y)!

/ S a n d r a

Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Hästbloggen för dig!

bläää för snön

2009-12-16 @ 19:46:26
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0