tiden kom och gick.

Publicerat: 2009-12-18 Kl: 20:04:08 | I kategori:


Hittills har den här dagen varit bäst och den kan ju knappast sluta dåligt för snart tänkte jag glida iväg på andra roligheter med bästaste polarna. Jag tog en underbar "lovmorgon" (fick inte kalla det sovmorgon, tydligen) idag, så himla skönt att sova ut ända till klockan nio! Sen tog jag det lite lugnt innan tåget klockan 11 gick till Uppsala.

Fick sällskap in till stan med Mark. Handlade lite julklappar, eller ja, jag lyckades inhandla allt jag skulle. Kanon! Riktigt trevligt var det dessutom. På tåget hem mötte jag på syster Matilda. Det var ett tag sen jag såg henne, kul att träffa på henne igen. 

När jag kom hem från stan kom pappa och hälsade på. Introducerade honom för Youtube och försökte få honom att vara med i The biggest loser som kommer till Sverige. Ni som vet vem min pappa är, vet att han skulle platsa där ganska bra, haha!

Nu har jag nyss varit i stallet hos världens bästa hästar. De verkar förstå att det är vila nu, för de står bara och sover hela tiden nu. De reagerar bara när jag kommer och ser lite glada ut, sen intar de sovposition igen, haha! Men nästa fredag ska jag börja rida på dem igen. Imorgon och på söndag ska jag rida Hamilton och Loocello. Markarbeta dem imorgon och hoppa på söndag. 

Nej, nu ska jag fixa till mig lite och sen ska dra vidare. Ha det så bra!

/ S 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0