Varför ska..

Publicerat: 2009-12-10 Kl: 20:19:47 | I kategori:


alltid min mamma ta duschen precis framför näsan på mig varenda jävla kväll? Varför är det alltid hon som har rätt att duscha först? Bara för att hon anser sig vara tröttast? Orka.

Imorse kändes det inte som om jag ville dra täcket över huvudet och sova tills det blir vår, men just precis nu känns det så. Jag har tappat motivationen lite. Skolan känns bara jobbig, antagligen för att det är så nära till lov att man bara sitter och räknar minutrar till jullovet. Hästarna vilar, inte så kul att bara åka upp till stallet för att mocka, borsta och jobba bara. Det är mörkt hela tiden. Det är mörkt när man åker hemifrån, det är mörkt när man kommer hem. And so on.. Jag kan nog fortsätta att rabbla upp en hel del deppiga saker. Och det som stör mig allra mest är människor som tycker själva att de mår dåligaste i hela världen och omvärlden ska bara tycka synd om denne. Jag är den som håller käften (förutom här i bloggen) och ber inte om att folk ska tycka synd om mig när jag har en dålig dag. Orka vara pessimistisk. Men eftersom jag är den som håller käften tar jag alltid ut det här på bloggen som om jag trodde att ingen får läsa det här sen. Knäppt va?

Jag får alltid väldigt bra kredit för bloggen. Tydligen är jag bra på att skriva och skriver framförallt roligt. Det får jag höra av många. Det är roligt! Men jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag har så många läsare och vad som kan vara så jävla intressant att läsa här varje dag? Haha! För övrigt skulle jag vilja fejka min död och se vad som händer. Vem skulle gråta? Vad skulle hända med mina hästar? Osv.. Det skulle på nått vis vara intressant att veta. Sjuka tanke.

Till dagen.. Skolan hela dagen och den var bara tråkig. Började med mattelektion och ett litet prov, sen lunch. Efter det fick vi en uppgift som vi hade tre timmar på oss att skriva, roligt. Not. När jag kom hem stack jag till stallet och fixade med hästarna och sen jobbade jag. Gud vad mina torsdags ungar är bäst! Den här gruppen kommer jag aldrig glömma. Så himla härligt gäng, både barn och föräldrar! Hur som, efter mina lektioner borstade jag hästarna. Nu sitter jag och väntar på duschen, sen blir det Paradise Hotel!

/ S aa n d r aa
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0