God jävla morgon

Publicerat: 2009-02-26 Kl: 08:01:12 | I kategori:


Fortfarande sjuk, men det var så himla bittert på ridskolan igår, så jag lär nog pallra mig dit ändå om alla ska vara nöjda och glada. Så var aldrig hemma och var sjuk och sen tro att du kan visa dig där senare under dagen. För det finns ju hundra andra som vill jobba istället för mig och ta hand om mina hästar, jamen visst serrö. Not. Men just precis nu kommer jag att bli sen efter som mamma har tvättat min jacka OCH min mp3, man tackar! Visserligen har jag en anledning att skaffa en ny då. En ny mobil skulle inte vara helt fel heller, men jag är så himla kär i den jag har. Men just ja, jag blir sen för att jackan ligger i torktummlaren och är inte torr än. Mp3n är däremot i torksåpet. Har ingen annan jacka, så får allt vänta tills den är torr.

För övrigt kommer jag väl jobba fram till klockan 14, efter det ska jag trimma Nisse i ridhuset och hinner jag med Prince i ridhuset också innan lektionerna börjar så är det jättebra, men annars är det inte hela världen om han får gå ut i skogen idag igen. Mirantos ska i vilket fall få komma ut i skogen idag. Tänkte försöka hinna rida alla tre innan jag börjar jobba sen igen på kvällen. Annars får jag rida en utav dem efter lektionerna. Kvällen kommer jag säkert ligga död någonstans. Jag känner mig verkligen inte bra. Men aja, livet fortsätter fast man är sjuk, gilla läget!

Var ju ut och red Suppan igår också. Åh, vad jag har saknat henne! Det kändes så "hemma" att sitta på henne igen. Och hon var betydligt lugnare än vad jag hade trott. Jag överlevde med andra ord. Så nu ska jag försöka sätta igång henne igen och sen åker hon ut på foder. :)

Hör av er!

när man är ute på djupa vatten är det klokt att hålla munnen stängd

/ Sandra
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0