Helgen - kryssning!

Publicerat: 2009-02-16 Kl: 11:17:32 | I kategori:


Allt blev så stressigt i lördags, fast jag gick upp 7, så det blev inget att sitta vid datorn och skriva i bloggen. Jag ska försöka sumera helgen nu. Jag orkade inte ens skriva nått igår. Haha, men nu är jag utvilad!

Lördag: Klev som sagt upp klockan 7. Började med att packa och äta fruskost. Sen blev det stallet, mockade och fixade allt sånt där. Sen kom Sara och följde med ut och galopperade i snön på Mirantos och jag på Prince. Hur trevligt som helst! Sen var helt klockan plötsligt Halv 11! Så stressa hem, hoppade in i duschen någon gång vi 11. Försökte fixa till mig, äta lunch osv, sen kom Emil och hämtade mig. Vi hämtade Sampe och sen till stationen, där resten stod och väntade på oss. Hittade även min vän Robin som visst också skulle åka på kryssning. 12.30 åkte bussen från Tierp och väl i Stockholm fördrev vi tiden med fika och sånt.

På båten sen blev det god buffé och sen var det party. Vi hade hur roligt som helst! Jag orkar verkligen inte berätta om kvällen, jag skulle kunna skriva en bok. Men bilder kommer upp på min bilddagbok, så fort jag orkar lägga upp dem. Och eftersom det blev 230 bilder och filmer kommer jag knappast att lägga upp allt. Men det var verkligen huuuur kul som helst! :D

Söndag: Den här dagen blev det mest slöandes, handla i tax-freen och äta frukostbuffén. En räkmacka till lunch blev det också. Kvällen var huvudämne bland samtalsämnena. Mycket skratt åt det! Haha! Och på bussen hem skrattades det vidare. I Tierp sen blev det pizza på stationspizzerian med Sampe och Emil. Sebbe kom och gjorde oss sällskap också. Och där skrattades det också en hel del när vi återberättade kvällen för Sebbe. Fick såklart skjuts hem och hann inte mer än hem och byta om innan jag var i stallet. Den nya kusen kom där på kvällen, Amnesty eller Nisse som han kallas. Red honom på kvällen och det gick braaa! Tre snygga hästar att vara stolt över i stallet. Även om Nisse inte blir kvar så länge, men ändå ;D Kom hem runt 10, trött som tusan. Orkade ingenting, men jag kan lova att det var otroligt skönt att duscha! Haha! Det enda jag gjorde var att lägga in bilderna i datorn och satt och skrattade för mig själv. Haha, gaaaalet var det!

Tack allihopa som följde med på kryssningen, det var verkligen hur kul som helst! Och det ska göras om! ;)

Måndag: Det var otroligt passande med sportlov idag! Sov ända fram tills nu, hur skönt som helst. Så jaa, ska väl äta frukost nu och ta en promenad ner till stallet. Trimma alla tre, Nisse, Prince och Mirre i ridhuset. Imorgon är det hoppträning för John Hickey med Prince, Mirre och Gustav. Jag känner redan nu vilken jävla träningsvärk jag kommer ha på onsdagmorgon. Jag ska försöka ta med min braiga kamera och knäppa kort på alla mina stjärnor. För övrigt vet jag inte vad dagen kommer att bjuda på. Det visar sig! Inget ansträngande förutom att rida hästarna tänker jag göra iaf. Behöver ladda upp inför imorgon.


Blder från kyssningen på min bilddagbok ;D

/ Sandra
Kommentarer
Postat av: Nicole!

Nästa helg igen då (öh)

2009-02-16 @ 12:16:39
URL: http://nickoll.blogg.se/
Postat av: Anonym

gott med fruskost? :D

2009-02-16 @ 13:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0