Imorgon

Publicerat: 2009-02-03 Kl: 07:33:25 | I kategori:


Imorgon är det inte vilken dag som helst, kom ihåg att säga grattis vafan! ;D
17 år, bara ett år kvar till krogen och körkortet!



Den här dagen har varit bra. Jag har varit på otroligt bra humör, skrattat genom hela dagen! Underbart : ) Jobbat hela dagen, ridit och jobbat ännu mera. Prince vilade och Mirantos trimmades i ridhuset, fina pållen! På hoppträningen hoppade jag först Gustav som hoppade 120 bana och sen Lancer som hoppade en 110 bana. Nöjd med båda två och framförallt mig själv. Jag red jävligt bra idag! Och jag fick en komplimang som värmde jättemycket av Paulina. Och så har jag jagat John Hickey idag. Han kommer förhoppningsvis och har träningar den 17/2 :) Hoppas hoppas!

Imorgon får jag skjuts och sovmorgon till jobbet :D Och så blir det tårta till fikat. Mysigt. Sen på kvällen ska elitlaget träffas i Uppsala och käka på china. Fy fan vad härligt! Det kommer nog bli en bra dag imorgon. Sen ska tjejerna tydligen bjuda mig på bio och mat på fredag :D Puss på er!

Nu ska jag kanske sova. Men jag känner för att vara vaken till klockan 12 och sen om jag känner någon skillnad när jag blir ett år äldre :'D haha! För övrigt kanske jag får med mig tre hästar på nästa tävling i Högbo. Kanske till och med fyra om jag har (o)tur ;)

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0