Det är över nu

Publicerat: 2009-01-05 Kl: 13:45:28 | I kategori:


.. Eller? Jag visste att du skulle göra såhär mot mig. Jag hade rätt, dina ord betydde ingenting. Dra åt helvete! Tro inte att jag står och väntar på dig när du behöver mig igen. Du har absolut ingenting mera här att göra.

Igår red jag och Mirantos ut i kylan. Jag frös inte, jag hade klätt på mig massa kläder! Det enda som var jobbigt att ögonen typ frös ihop xD hahah.. Miranots ägnade den mesta tiden att takta och bli rädd för saker. Pigg hästen! Idag ska han få löshoppa. Han har inte hoppat på 3 veckor nu. Han blir säkert glad. Sen behöver han nog inte hoppa mera innan träningarna börjar nästa vecka :)

När jag kom hem hoppade jag in i duschen, hur skönt som helst. Sen kom en väldigt nära vän och tittade på en av mina 12 skräckfilmer med mig som jag fick i julklapp. Han ville däremot inte stå med i bloggen, tönt :D Men det var bra att vi tog oss igenom filmen iaf. Jag har försökt börja titta på tre av filmerna med tre olika personer, men det har aldrig gått bra. Antingen sitter man och pratar istället eller så ledsnar man^^ Resten av kvällen roade jag mig med att sitta vid datorn och prata med trevliga människor!

Idag sov jag lääänge. Jag har verkligen inte sovit ordentligt sen förra året, så det behövdes verkligen. Helt galet trött var jag! Lotta ringde och väckte mig lagom tidigt. Och nu sitter jag här bara. Jag ska kila ner och dra en pizza med Martina, tror att vi ska sola också. Sen kommer Nicole ikväll och är social. Det blir bra! :)

Sandra
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0