Det hårda livet leker, trots allt!

Publicerat: 2009-01-22 Kl: 20:35:52 | I kategori:


Jävlar vilket ståhej det har blivit kring min blogg. Jag tycker själv att det bara är roligt. Det trillade även in någon komplimang om att jag är bra på att skriva, det gör ju bara en ännu mera motiverad. För övrigt får jag väl börja tänka på vad jag skriver, tydligen. Om jag nu vill vara lite diskret. Men jag måste ju säga att det är kul när det blir lite diskussioner.

För övrigt har det inte hänt något spännande. Jobbat, ridit Mirantos som var jättefin. Lilla Prinsen vilade idag. Jag var ner och solade idag däremot. Och hjälp vilken plåga, så jävla äckligt varmt! Sen efter hade jag mina ungar. Allihopa var jätteduktiga idag, jag är så oroligt nöjd med dem! Jag känner mig nöjd med hela lektionen. Och mamma fick beröm av föräldrarna som har en sån social och pedagogisk dotter ;) Haha, apropå det kan jag bara skratta åt allt skitsnack från tanterna. Ge upp, för tusan. Och när jag ändå är lite negativ så kan jag tala om att min dumma vän struntade i mig ikväll, dumma dumma dumma.

Imorgon är det fredag igen. Det är verkligen bara måndag och fredag i mitt liv, allting går så fort. Snart är jag gammal och grå! Men som sagt fredag, det betyder att det är helg! Jag är taggad på att ha roligt, så jag är öppen för alla förslag.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha det så bra och vi ses!

/ Sandra
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0