Drama drama drama

Publicerat: 2009-01-28 Kl: 20:25:49 | I kategori:


Kicken var det, ja. Inte konsekvenserna!

Min dramatiska dag började när jag tittade mig själv i spegeln imorse. Jag råkade somna med blött hår utan att fläta det. Jag har för vana att fläta håret. Men sova med min långa blöta hår, jaa.. Det var spännande att se sig själv i spegeln, vad ska vi kalla det? Extra volym? Troll? Skatbo? Mitt dramatiska liv fortsatte sedan på cykeln till jobbet. Jättesvårt att cykla på isgata, mina vänner. Ett tips, bromsa och sväng inte samtidigt. Jag vet av egna erfarenheter att det är dumt. Sen var det rätt odramtiskt ett tag. Släppte ut lite hästar, red lite, mockade osv.. Sen kom snacket om bloggen upp igen! Haha, jag säger då det! Drama drama drama.. Efter lunch fastnade jag en stund för länge på kontoret, då stövlar två gubbar in, som i mina ögon såg rätt förvirrade ut. Den ena tar mig i handen, "Sandra Jacobsson?" - Ehm ja..? Det visa sig att det var två stycken från skolan. Varav den ena skulle gå i pension på fredag. Jag trodde aldrig att jag skulle bli av med dem, de pratade hur mycket som helst. Och tack vare det hann jag inte rida sista hästen. Att hinna rida Frej på en halvtimme medans Nina står i högsta hugg med hjälmen på i stallet kunde jag ju bara glömma.

Jag trodde att min dag hade lugnat ner sig. Men så trilla paketet in som jag beställt från internet! Nytt träns, bett, tyglar, förbygel med martingal och sadelgjorden. Glader blev jag! Väl i stallet var mitt sadelskåp flyttat. Och så var dramatiken igång igen. Äh, det ordnar sig! Vi får allt lösa det där.

Prince var jättefin idag, trimmade på i ridhuset och Mirantos fick skritta ut på långa tyglar i skogen bara. Jag är otroligt taggad till söndag! Sms har jag fått idag ifrån massa bra människor, pusspådet!

/ Sandra
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0