Little Prince

Publicerat: 2009-01-15 Kl: 13:43:35 | I kategori:


Japp, nu står han hemma i stallet. Så himla fin är han! Men jag glömde knäppa kort, fast jag hade kameran med. Men jag lovar, det kommer! Allting gick jättebra. Vi hämtade honom hos Karro och John, gick hur snällt som helst in i transporten och stod som ett ljus hela vägen till Tierp. Nu hoppas jag att det här blir hur bra som helst!

Idag var det var en fullspäckad dag. Och jobbig dag, trött i varenda muskel. Vilken styrketräning det har varit idag. Knappt så jag orkar skriva det här nu liksom :'D Upp tidigt iaf och jag var redan helt död i armarna klockan 9 på morgonen. Grejade lite på kontoret efter frukosten. Förstörde "inplastningsmaskinen", bra där Sandra! Efter det var det lite allmänt fix och ännu mera trött i musklerna. Efter lunch trimmade jag en lektionsponny. Jag har nog aldrig varit med om en häst som är så sne som honom. Han var rätt fin på slutet iaf. Vi fortsätter med trimmandet imorgon! Sen slutade jag. Hem och duscha! Hur skönt som helst. Sen kom pappa då åkte vi tillbaka till stallet, fixa det sista och snygga till Mirantos. Hämta morsan på stationen, hämta Prince, hem igen, klä på Mirantos och rida hoppträning. Och hoppträning var ett riktigt jävla pain in the ass för mig. Bara saker som jag har svårt för. Men fy fan vad hästen hoppade bra ;) Även fast det inte var så speciellt stort.

Nu kom jag precis hem. Tröttare än någonsin! Jag ska nog gå ner ta en macka, varm choklad och trötta ut mig lite framför tvn. Sen tänker jag minsann sova. Imorgon är det en ny dag. Och förhoppningsvis åker pappa och jag in till Uppsala och shoppar lite efter the work :)

Puss på er!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0