Jag fattar inte! :D

Publicerat: 2009-07-03 Kl: 17:20:40 | I kategori:


Idag är en sån där bra dag, mycket att göra! Först upp tidigt, hade morgonfodringen. Fixa stallet och allt det där, så nu är det helt klart för idag för mig. Sen hem och sova vidare, så gott det gick. Hade nämligen ett monster i huset (mormor). Sen kom pappa vid lunch och hämtade mig. Åkte hem till honom och åt lunch, gott gott! Sen virra vi runt i Örbyhus eftersom vi skulle köpa en blomma till Jessica (pappas syster, mina faster) som fyller år. Till slut hittade vi nått som dög åt familjen Jacobsson.

Vi åkte hem till henne med lite släkt och fikade tårta. Trevligt! Men det blev bara en snabbis för mig, för jag hade en tid att passa. Picknick i Skatberget med lite bra människor klockan 15! Tror vi satt där i nästan två timmar med melon, jordgubbar och läsk. Vi är så himla bra på att snacka skit! Nicole, jag och Mark.

Ikväll kommer jag få besök av två boys, vilket jag ser framemot. Så man ska väl pallra sig till duschen snart och fixa till sig lite, så man ser lite anständig ut. Och sen blir det FEST ikväll, rooooligt!

Hör av er!

/ Sandra
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0