Piece of me,

Publicerat: 2009-07-08 Kl: 22:47:16 | I kategori:


Herregud, jag känner mig som miss populär. Alla drar och sliter i mig, jag försöker räcka till, men ibland går det liksom inte. Jag är inte mer än människa. Men det finns en som jag vill träffa, men han verkar inte förstå. Anyway, det ordnar väl sig :) För övrigt, förstår jag mig inte på vissa andra människor. Hatar folk som bara tror att de kan komma och gå hur som helst. Gå och dö :)

Idag var det till att kliva upp tidigt eftersom jag skulle hoppa Gustav klockan nio på morgonen. Och han var kanonfin idag! Jätteroligt :) Hoppade bana på 120-130, nemas problemas. Han ska med till Avesta också. Imorgon ska jag visa honom för några nya spekulanter.

Efter att jag hade hoppat honom hamnade jag hemma i sängen igen, sovandes i några timmar, så jävla slö. Tog det lugnt hela dagen. Såg sista avsnittet av Date my ex och sen blev det stallet igen. Hoppade Marinettes hästar. Först Loocello. Så himla rolig häst! Han har inte hoppat på kanske 8 månader, så han blev ju jättelycklig såklart. Hamilton var mera vild än tam däremot. Bockade, var stark, busade och pep mest. Blev jätteglad av att få hoppa på stora utebanan.

Och ja, idag skulle egentligen en människa gjort mig sällskap, men vi kom fram till att det var lika bra att vi inte ses. Sen ringde en annan och tänkte våldgästa mig, men så blev det inte. En annan ville komma och titta på film, så blev det inte heller. Haha, så jag blev ensam ikväll.

Imorgon blir det upp tidigt igen eftersom Gustavs spekulanter kommer klockan 10.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0