13 timmars sömn

Publicerat: 2009-06-02 Kl: 11:26:15 | I kategori:


Alltså, jag vet inte riktigt vad som hände.. Men jag gick och la mig runt halv 10 igår kväll, och jag måste ha glömt ställa klockan? För jag vaknade nyss och dessutom var tvn på. En rejäl försovning alltså! Nu sitter jag och ringer Madde, men hon vill inte svara. Hon verkar ju inte sakna mig så mycket eftersom hon inte har hört av sig. Men det borde inte vara någon idé att jag drar till the work öht, eftersom jag ändå är tvungen att gå vid lunch (alltså nu) eftersom jag ska klippa mig idag. Och jag har inte bestämt vad jag ska göra med håret! Jag har världens ångest. Så jag ska ta ett snack med min käre frisör, så får vi se vad det blir. Men om jag känner mig själv rätt, så vet jag hur det blir.. Haha! Dumma Madde svarar inte!

För övrigt regnar det utanför fönstret och idag är det andra juni och just den här dagen minns jag så himla tydligt vad jag gjorde för exakt ett år sen. Jag har ett moment under dagen som jag minns otroligt väl och det går alltid en liten rysning genom kroppen när jag tänker på det. Och när jag hör en viss låt kommer jag alltid att tänka på det. Fint väder var det då också, otroligt varmt, till skillnad mot idag. Jävla regn.

Aja, idag ska jag som sagt klippa mig. Sen har jag mina lektioner ikväll och hoppträning med Mirantos. Prince ska skrittas ut någon gång därimellan allihopa. Imorgon ska jag till sjukhuset på morgonen och på torsdag ska jag till skolan på morgonen.

Nu har jag inget mera att dela med mig av, tror jag. HEJSVEJS
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0