första juni tjugohundranio

Publicerat: 2009-06-01 Kl: 15:49:59 | I kategori:


Nu är det första juni, nu ska det vara sommar och det är det verkligen. Jag hoppas att den här sommaren kommer slå förra året, även om sommaren 2008 är svårslagen. Men snart har man sommarlov och det ska bli spännande vad sommaren kommer att bjuda på. Vilken låt som kommer att påminna mig om sommaren 2009 när hösten kryper sig på, vilka nya människor man lärt känna och vad man kommer att få uppleva. Det ska bli roligt!


Sommaren 2008!

Igår när jag var ute och red, träffade jag på min käre vän Emil som stod och putsade på min blivande bil, hah! Det var ju en vecka sen vi sågs, så det blev lite prat, en del att ta igen. Typ, haha! Och nu när jag cyklade hem, kom nyss hem, så mötte jag Emil igen. Han var snabb med att tala om att det är bara en månad kvar tills han flyttar. Så om en månad flyttar min roligaste granne. Anyway, när jag kom hem från stallet igår blev det en promenad med Angelica och Johannes. Trevligt värre!

Idag har jag jobbat hela dagen och ingen specialidrott blev det. Dumma Prince har sparkat sig på benet, så ingen hoppning för honom idag. Han får skritta ut idag istället. Pirro ska trimmas lite inför morgondagens hoppträning. Och ja, som sagt kom nyss hem. Så nu tänker jag äta nått framför tvn och sen tänker jag dra upp till stallet ikväll istället och rida, alldeles för varmt just nu. Ha det!
                                                                                                Love,
/ Sandra
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0