Solen fortsätter skina!

Publicerat: 2009-06-27 Kl: 21:52:29 | I kategori:


Otroligt rolig ryttarfest igår! Var riktigt trevligt. Lyckades vinna en gratis valfri dricka också, haha! Väldigt bra tävlingar här i Sundsvall, kommer verkligen försöka åka hit nästa år igen.

Idag har solen fortsatt skina helt underbart. Nästan äckligt varmt, svettigt att bara tänka, typ. I varje fall gick båda hästarna 130 idag. Stor och svår bana. Mirantos först ut. Hoppade kanon till vattnet, hinder nummer 7. Där fastnade vi. Mirantos tänkte minsann inte ens gå i närheten av det blåa läskiga vattnet. Men trots det kändes han bra! Men gör en klassändring och hoppar 120 på honom imorgon. Så han får avsluta helgen bra. Så imorgon får han gärna vara felfri ;)

Prince var lika fin som igår och slog till med en nolla! Fantastiska lilla häst! : ) Imorgon hoppar han 130 också. Tjuvkikade lite på banan nu på kvällen, eftersom 130n är först imorgon. Den såg större och svårare ut. Märks att det är nationellt och att det är Leif som bygger. Så vi får väl se hur det går. Hoppas att det går bra! Men som sagt, 130cm är alltid 130cm! (försöker intala mig det, haha)

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig verkligen äckligast i världen. Sen blir det sängen! Eller ja, lite tv-tittande först kanske.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0