sun sun sun..

Publicerat: 2009-06-22 Kl: 22:01:19 | I kategori:


Igår kom Angelica och dödade tid tillsammans med mig. Vi tittade på film och pratade skit. Tror inte att vi gick och la oss förrän vid klockan 3, så jag sov rätt länge idag. Så den här dagen har verkligen gått jättefort. Hann bara kliva upp, duscha, äta frukost och sen till stallet. Mockade, fixade iordning hästarna, packade ihop lite grejer och åkte till Cissi i Valbo. Vi hoppade lite på hennes gräsbana inför tävlingarna i Sundsvall i helgen. Båda två kändes väldigt pigga och glada. De fick även prova att hoppa vattengrav. Prince brydde sig inte så mycket, men Mirantos tyckte att den var liiiite äcklig. Haha! Helena följde med som hästskötare och hon knäppte även lite bilder :)


För övrigt visade jag Gustav för lite nya spekulanter igår. Jag brukar verkligen tänka på vad skriver i min käre blogg, men de här människorna tyckte jag verkligen inte om. Usch usch.. Hoppas verkligen inte att det blir nått köp där! Efter det att jag hade visat Gustav, hoppade jag Marinettes häst Hamilton. Det gick rätt bra :)

Nu tänker jag lägga mig framför tvn och Beck. Sen tänker jag sova. Hoppas på fint väder imorgon, så kanske man kan passa på att sova lite!

/ Sandra
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0