The King of pop!

Publicerat: 2009-06-26 Kl: 17:02:51 | I kategori:


Inga hade tagit med en dator, så kan uppdatera på bloggen, heeela helgen! :)

Igår flöt dagen på bra, gick bra att åka hit till Sundsvall. Vi kom fram strax efter klockan 6. Började med att äta mat och sen trimmade jag hästarna lite grann. Båda kändes bra, speciellt Prince! Riktigt bra kändes han :) Sen kunde jag inte sova på hela natten, usch.. Jobbigt jobbigt.

Idag har det varit strålande sol hela dagen och 30 grader varmt. Helt sjuuukt varmt. Men hästarna och jag har överlevt. Båda två gick 120 idag. Prince var kanonfin! Hoppade som aldrig förr och jättepigg. Men jag klantade till mig rejält på tvåan, så himla onödigt. Fortfarande sur på mig själv. Så fyra fel där. Mirantos kändes lite "sömnig", kanske värmen? Han hoppade bra 1-4 och sen missuppfattade vi varandra på femman. Eller ja, han var inte med alls. Jag var med, men inte han, haha :) Han trampade om och rev hindret, fast vi låg bra. Aja, shit happens! La en volt, fick ordning på allt igen och hoppade vidare. Han hoppade super de sista sprången däremot, då vaknade han till och blev lite alert. Båda två hoppar 130 imorgon. Då får det bli lite revansch på idag, hoppas på felfria rundor då.

Nu har jag nyss tagit en kall dusch, det var jäävligt skönt. Ska väl försöka fixa till mig snart, för ikväll blir det ryttarfest :)

Mikael Jackson är död också hörde jag på radion imorse. Våran tids Elvis. RIP.


Hörs imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0