You are the devil in my life,

Publicerat: 2009-06-17 Kl: 21:54:41 | I kategori:


Jag skrev ett långt inlägg imorse, men så försvann det. Bra less blir man ibland! Anyway, Nicole kom ju igår. Vi hamnade framför tvn med morötter, gurka och dipp. Satt och tjockade det tills vi blev totalt jättemätta. Sen gick vi och mötte Pontus för att sen gå hem till Mark och döda ännu mera tid. Där blev det filmtittande, skrattandes, skitsnackade osv.. Trevligt värre!

Idag skulle Nicole upp och jobba rätt tidigt, tänkte göra henne sällskap upp. Men det blev inte så så att säga, alldeles för trött. Så sov till tio över tolv istället. Sen blev det stallet, fixade allt där och red båda hästarna. Blev trimmning i ridhuset. Prince var hur fin som helst och Mirantos var typ ett koarsle. Men vi trimmar vidare imorgon :)

Var hem en stund, åt mat och sen stallet igen för att visa Gustav för några spekulanter. Gustav skötte sig bra, men det syntes att han var mör efter tävlingarna i helgen. Och ja, nu sitter jag här med Nicole och väntar på att klockan ska gå. Snart ska vi ut i skogen och skrämma barn. Ska bli roligt! Haha!

Jaa.. Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0