Keeps getting better!

Publicerat: 2009-03-05 Kl: 23:20:23 | I kategori:


Åh, Mirantos var hur fin som helst idag på hoppträningen för Cia :D Bana på 120-135cm och nått enstaka på 145! Och för en gångs skull finns det på film. Båda två har hoppat kanon på de senaste träningarna! Eller alla tre kanske jag ska säga, Gustav gick också riktigt bra i tisdags. Så nu är jag verkligen taggad på tävling. Framför allt Umeå, första omgången i elitserien.

Min dag har för övrigt varit rätt stressig. Varenda minut har varit planerad sen jag klev upp 06.30 imorse. Först praktik/jobb, sen rida Prince, stressa till bussen åka till Skärplinge och rida Suppan. Ta in hästarna där och greja lite, sen kom mamma och hämtade mig, käkade lite mat i bilen, sen hade jag mina lektioner med barnen som var duktiga idag. Efter det fixa i ordning Mirantos inför träningen som gick kanon. 22.40 åkte jag från stallet. Galet! Så nu sitter jag här, nyss ätit en macka och ska väl sova snart. Jag är väldigt glad att det är fredag imorgon. Jag behöver verkligen helg nu efter den här veckan.

Även morgondagen och helgen är vääääl planerad. Jag kommer träffa en massa bra människor, rida mycket, festa och äta pizza med en god vän. Så det blir nog helt klart en bra helg :D

Men nu ska trötta jag sova. Ha det bra!

/ SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0