Motivation

Publicerat: 2009-03-23 Kl: 21:29:50 | I kategori:


Just precis nu har jag ingen huvudvärk! Det känns som en sten har fallit från kroppen, jag känner mig helt okej. Jag känner mig ju självklart fortfarande sjuk, men bara att huvudvärken är borta är ju helt jävla underbart! Jag minns inte ens när jag var huvudvärksfri senast. Typ 3 veckor sen? Nu får vi se hur länge det håller i sig. Men mitt nya smeknamn, Piller-Sandra, som jag verkligen gör skäl till, jag har fått nya/flera mediciner idag. Så tror att Citodonen gör att huvudvärken försvann. Nu "knarkar" jag alltså Citodon, penicillin, "järnpiller" och nått mot hostan som innehåller morfin. Haha! Starka prylar, lika bra det.

Jag har ju då som sagt varit inne på Akademiska sjukhuset i Uppsala idag. Började dagen med att må skitdåligt, men det kändes bra att träffa min doktor igen. Hon är så bra! Jag är sjukskriven fram till den 13/4 och ska tillbaka och ta mera prover den 8e. Aja, för övrigt tog dem mest alla möjliga prover och så pratade vi mest om hur jag har mått sen senast. Hon skulle ringa imorgon och tala om provsvaren. Jag hoppas att alla värden har gått upp! Och jag måste bara berätta, det var en nervös sjuksköterskestudent som skulle ta blod från mig, vad kan han ha varit? 20 år? Haha, riktigt roligt var det. Han tyckte att jag var en tuff brud, man tackar ;)

När jag var hemma och pillrena började verka kände jag mig genast bättre. Så satt framför tvn och njöt av känslan att vara utan huvudvärk. Jag vet hur sjukt det låter, men det var så skönt. Sen när mamma kom hem åkte vi ner till stallet och jag fick pussa på mina finaste grabbar i hela världen. Imorgon ska jag försöka vara med på hoppträningen på båda två. Vara med så mycket jag orkar iaf.. Om Mirantos inte är tjock i sin kota fortfarande. Han var det idag, trampat på sig själv. Så han fick lindor på sig! :)

Tack till Anna och Natta som har hjälpt mig att hålla igång hästarna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0