HARD work

Publicerat: 2009-05-19 Kl: 22:43:34 | I kategori:


Idag har det verkligen varit HARD work. Vi har haft otroligt mycket att göra idag. Igår också egentligen, men idag var det värre. Fattar inte varför det helt plötsligt fanns så mycket att göra?! Och var är alla praktikanter när man som mest behöver dem? Idag har jag i varje fall verkligen rört på fläsket. Efter jobbet mockade jag åt mina hästar och sen hamnade jag sittandes en timme i caffis. Så skönt att sitta ner och bara snacka skit med brudarna. Gick ner sen och hade mina lektioner, söta små barn! Efter det skrittade jag ut på Prince med Natta och Loranga. Sen var det bara att greja till Mirantos till hoppträningen.

Hoppträningen gick bra! Mirantos var pigg. Cissi sa, "det ser ut som om någon har klappat på honom sen i fredags och talat om för honom att han är bäst i världen, han har lite VÄL mycket självförtroende idag." Haha! Mirantos kände sig verkligen bäst i världen. Vi hoppade inga stora hinder heller, mycket lydnand, så Mirantos fick glänsa lite över hindrena, tyckte han iaf.. haha! Alldeles lagom träning för honom idag. Btw, jag och Paulina diskuterade min blogg idag innan hoppträningen, lite roligt. Nämnvärt. Nästa helg följer jag nog med Cissi till Norrköping på tävlingar, roligt! Och sommaren kommer antagligen att spenderas hemma hos henne, jobba och träna!

Nu har jag precis duschat, ska ta och sova nu. Väldigt trött! Och imorgon bitti ska jag till sjukhuset, så blir sen till jobbet. Ska bli spännande och se hur värdena är nu. Jag har slarvat lite med mina piller, så ja, det ska bli spännande.

Och just ja! Min blogg firar ett år idag, typ. Precis idag har jag skrivit i min blogg varje dag i ett år. Rätt otroligt va? :D

JAG ÄR TAGGAD TILL LÖRDAG

/ Sandra Jacobsson
Kommentarer
Postat av: Sara

hihi, va roligt!! det låter bra det, han vet att han är en stjärna lilla sötnöten ;D

jaa du är sannerligen en flitig bloggare du :)

2009-05-20 @ 10:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0