Jävla piss väder i Norrköping!

Publicerat: 2009-05-28 Kl: 22:27:35 | I kategori:


Som vanligt har jag tur och får tillgång till en dator! Så nu får ni antagligen trevlig läsning hela helgen trots allt. Dock är ju det här en ovanlig dator, dvs inte en stationär ;) hah

Anyway, dagen började tidigt. Men jag sov så otroligt dåligt i natt, så kändes som om jag inte ens hade somnat när jag skulle kliva upp. Hann med och duscha, packa, titta på frukosten (eftersom jag inte kan äta så tidigt på morgonen) och kind of fixa till mig. Cissi och Emelie kom och hämtade mig strax efter halv 8 och resan till Norrköping. Vi stannade till och hämtade upp Johanna och Rozza i Uppsala. Och ja, dåligt väder har det varit. Regn regn! Men lite solsken har det varit. Imorgon hoppas jag på sol, så man får ta och bli lite brun.

Hästarna har gått bra! Rozza och David var nolla i 135an och Rico rev sista hindret, men annars var Cissi nöjd med lille grabben. Och i den första internationella klassen var det en läskig olycka. Karolina Lindbom kraschade i en kombination. Hästen hoppade ut på tre ben och hon fick åka ambulans. Stackarn!

Och ja, ska ta mig ut i regnet och borsta tänderna osv typ nu.. Sen ska jag trängas med tre brudar i en lastbil, hah!Snacka om att jag blir tävlingssugen av att vara här. Aja, hörs imorgon! På lördag vill jag ha party när jag kommer hem!

/ SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Moa

Haha, du kan ju trösta dig med att det har ösregnat hemma med heela dan ;D

2009-05-28 @ 23:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0