Rest in peace, Complete!

Publicerat: 2009-05-26 Kl: 22:23:06 | I kategori:


Jag börjar med att prata om tråkiga saker nu. Idag hade vi en häst som fick vandra vidare till hästhimlen. Vi hoppades på att det skulle bli gjort på morgonen, som det sas eftersom på eftermiddagen börjar det komma en massa barn. Klockan gick och det blev eftermiddag. Men nu är det i varje fall gjort. Men fel människa fick se fel saker, stackars Nicole.. Hon har lagt upp otroligt fina bilder på honom i sin blogg, http://nickoll.blogg.se/ . Jag hatar verkligen sånt här. Men det är väl helt enkelt livets jävla gång..

För övrigt har det varit en otroligt varm dag idag också. Är sommaren här på allvar nu? Man kan ju hoppas iaf :) Rätt lugn dag på jobbet, trimmade lite ridskolehäst, gick faktiskt över förväntan. Men helst av allt skulle jag vilja slita av mig alla kläder och lägga mig i solen och bara steka. Men men! :D Jag hade ju mina lektioner idag också, duktiga små barn! Och sen blev det hoppträning med tre hästar i rad. Mirantos, Gustav och sen Prince.

Jag var rätt ofokuserad genom alla tre träningarna och jag vet inte riktigt varför. Men hästarna kändes bra, men jag var inte på topp idag. Ingen katastrof, jag vill bara ha det perfekt!

Nu vill jag inget hellre än att sova. Och att det inte får bli morgon så jävla snabbt. Är otroligt trött! På torsdag blir det Norrköping!

/ Sandra
Kommentarer
Postat av: Nicole!

<3

2009-05-27 @ 19:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0