Fashion!

Publicerat: 2009-11-21 Kl: 17:45:24 | I kategori:


Haha, vad som hände med kvällen igår vet jag inte riktigt. Det började med mys i tvsoffan med godis, chips och bra vänner. Sen blev det alkoliserat i en lägenhet istället. Vi hade riktigt trevligt och sen lovade vi att stanna kvar och ja.. Vakta lägenheten? Möta upp ägaren till lägenheten, som var på krogen? Eller ja, vi var tvugna att vara kvar iaf..

För övrigt idag har jag bara varit i stallet. Har varit otroligt fint väder idag med sol! Längesen man såg solen! Båda hästarna fick komma ut och galoppera idag, vilket de tyckte var skitroligt. Speciellt Mirantos! Det bästa han vet är att vara ute i skogen och springa fort. Och han kan verkligen springa fort. Haha, världens gulligaste hästar, som jag inte kan klara mig utan!

Nu ska jag duscha och sånt, ikväll blir det fest! Drar till Gävle, till mina kompisar där och festar. Ska bli riktigt roligt! :D

Jag har insett att jag är en väldigt social person som måste träffa folk för att vara glad. Vilken tur att man har en hel drös med braiga vänner.

/ SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0