död!

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 21:30:36 | I kategori:


Ojoj, helt slut. Ge mig min säng, nu! Jag ska bara duscha först och sen kommer jag dööö i sängen, bokstavligen.

Idag har jag varit i skolan idag, men har inte gjort det minsta vettigt. Sjuka lärare resulterade i att vi flummade runt på stan och jag konstaterade att jag är tvungen att shoppa i helgen! Så på lördag ska jag in till Uppsala och det verkar som om Emil ville hänga på. Hur som, eftermiddagen satt vi bara vid våra datorer och gjorde ingenting tills vi slutade klockan 15. Så slappa var vi idag! Mamma hade dessutom varit på anställningsinterjuv i Gävle idag, så fick skjuts hem av henne.

Åkte direkt upp till stallet när jag kom till Tierp. Red ut på Prince med Helena och Knatte, jobbade och mina ungar var bara så himla duktiga idag. De fick hålla på med skänkelvikningar idag och de är bara så duktiga. Efter det mockade jag åt båda hästarna och sen red jag ut på Mirantos med Natta och Tulle. Trevligt med sällskap!

Jag fick skjuts hem från stallet eftersom mamma var i Stockholm och shoppade vinterdäck till nya bilen. Snälla Emil hämtade mig i stallet, tack för det! Hann knappt komma innanför dörren innan det plingade på dörren, då kom Andreas och överaskade. Jättekul med spontana människor. Kul och se honom igen! :)

Nu blir det duschen och sen ska jag sova.

Händer imorgon?

/ SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0