Gårdagen, 091008

Publicerat: 2009-10-09 Kl: 07:16:27 | I kategori:


Av någon anledning kom jag inte in på bloggen igår och kunde skriva ett inlägg, så jag får skriva ett nu istället, det får alltså för ovanlighetens skull bli två inlägg idag. Uppdaterar om idag ikväll.

Jag är så trött på sena kvällar. Mina dagar går i ett, jag förstår att vissa bara blir trötta av att tänka på mitt liv. haha! Igår gick jag i skolan fram till tre. Dagen började med att tåget var försenat också, så missade halv matten. Hur som, fick skjuts från stationen när jag kom till Tierp vid klockan fyra direkt till stallet. Red Prince, han fick komma ut i skogen. Sen började jag jobba 17.50, hann ganska precis bli klar innan det. Vi hade hoppning igår och barnen var otroligt duktiga, det är så roligt! Jag är så otroligt stolt som har tagit dem ända hit. Väldigt kul! Aja, efter det borstade jag Pirro och pratade med lite föräldrar. Halv åtta red jag Jessicas. Hoppade lite grann, eftersom jag ska tävla den på söndag. Glömde däremot fråga efter vad den heter, haha! Halv nio var jag klar med hennes häst och red ut på Pirro. Premiärturen i mörker för den här hösten. Kändes lite deprimerande.. Hur som, åkte från stallet kvart i tio ungefär.

Var alldeles för trött och hungrig (blev ju inte mycket middag igår) för att komma ihåg att ställa klockan, så nu missar jag bussen och kommer försent till skolan. Men jag missar nog inte så mycket, hoppas jag. Så nu ska jag äta frukost och sen ta tåget som går 08.56 till Gävle.


på måndag försvinner mitt rosa hår, buhuhuuu ; /


Imorgon blir det party, och jag är så jääävla taggad! / Sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0