Lovely sunday!

Publicerat: 2009-10-25 Kl: 21:18:50 | I kategori:


Söndagar brukar inte direkt vara min favoritdag. Då får man lite söndagsångest över att det är snart en ny vecka och tidiga mornar. Men den här söndagen har jag ingen ångest. Jag kan tänka tillbaka på den här helgen och konstatera att den var varit bäst på ett par månader och att imorgon har jag lov! Sandra ska sova i en vecka!Man skulle ju ställa om klockan i natt också, otroligt skönt att sova en timme extra.

Kvällen igår var trevlig. Det blev mest knäppa massa konstiga bilder, skratta och vara sociala. Det var jag, Emil, Ingma och Jonathan. För övrigt är det ju halloweenfest på torsdag. Den skulle vara på fredagen först, men är flyttad. Och alla bara jobbar och bangar, så nu börjar jag bli otaggad när det inte är så många av ens kompisar som ska dit. Men men, det kanske blir kul ändå! Lär ju inte vara några problem med skjuts iaf, flera som har erbjudit sig att köra.

Idag har jag varit rätt trött, så det kommer verkligen behövas en sovmorgon imorgon. Jag kommer sova så länge det bara går! Har ridit båda hästarna idag, ut i skogen. Hoppade Loocello, gick väldigt bra! Och så har jag jobbat lite, vickat lite för Ullis som var på tävlingar.

Bilder från i fredags kommer imorgon! Men jag skulle vilja lägga upp nästan allihopa, men jag vet inte var. Hm, några kommer upp bloggen imorgon i varje fall!

Vänskap varar längre än kärlek.

/ Sandra Jacobsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0