My everything!

Publicerat: 2009-10-20 Kl: 22:19:28 | I kategori:


Nu har jag nyss duschat och är helt slut. Jag längtar efter kudden, men jag måste bara skriva lite här först. Jag är alltid såhär död på tisdagar.

Måste börja med att tala om att jag skulle inte klara en dag utan mina hästar. De betyder otroligt mycket för mig och är verkligen det bästa jag har. På träningen idag var båda bäst! De har inte hoppat sen tävlingen, så båda två var väldigt pigga, busiga och på g! De hoppade helt sjukt, speciellt Mirantos. Jävlar vad den hästen kan hoppa. Hur spänstig får man bli egentligen?! Ingenting känns för högt på någon utav dem, vi är ett så jävla bra team vi tre. Jag ställer upp till tusen för dem och det vet jag att de gör för mig.

Upp tidigt idag och har varit i Lervik idag. Fick inte rida min gula som jag hade hoppats på. Hur nöjd jag blev med den andra hästen vet jag inte, om jag får jämföra. Men SÅ hemsk var den inte, även fast jag fick anstränga mig för att inte bli förbannad där på slutet, haha! På tåget hem blev det en powernap. Inte för att det hjälpte så mycket, det resulterade bara i att jag ville sova ännu mera. Mina ungar fick rida ut idag, vilket allihopa tyckte var jätteroligt!

Nu ska jag sova. Btw, så är hästarna anmälda till Hamre och Södertälje nu. Planen är att båda ska hoppa 125, 135 i Hamre (Mirantos debut i 135). I Södertälje ska Prince hoppa 130, 135, 135 och Mirantos 130, 135, 130. Det är självklart förutsatt om allting känns bra, vilket jag hoppas!

Puss!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0