Forever and ever, var det ja..

Publicerat: 2009-09-28 Kl: 19:15:22 | I kategori:


Haha, direkt när jag hade skrivit här igår la jag mig i sängen. Blev inte mycket plugga igår alltså! Eller ja, jag skrev kanske i en kvart på lite arbetsmiljö & säkerhet. Så jag somnade strax efter klockan 19 och sov i sträck tills klockan ringde imorse. Nästan i varje fall, Emil ringde och väckte mig vid klockan 20. Men jag var så borta, så jag minns inte ens vad vi prata om, haha! Somnade direkt när vi la på.

När jag vaknade imorse var det mörkt ute. Så jävla deppigt! Det är så svårt att kliva upp när det är mörkt utanför fönstret. Och värre kommer det bli, det blir ju bara mörkare och mörkare. Jag kände mig långt ifrån utvilad också för den delen. Så himla slut! Hur som, var hos Cissi hela dagen. Alltid lika trevligt!

När jag kom till Tierp mockade jag åt mina hästar och red först Mirantos. Vi skrittade en sväng i skogen först och sen red jag lite på utebanan. Han kändes riktigt bra idag! Han är så underbar lilla Pirro :) Sen kom mamma och hämtade mig, så fick jag lite mat i magen också, haha! Nu har jag bara suttit med en massa plugg sen dess. Det blev nämligen dåligt väder och jag hade ändå tänkt trimma Prince, men eftersom det inte är så jävla roligt att rida ute bestämde jag mig för att hoppa in på en av Uffes lektioner ikväll. Så nu ska jag upp till stallet igen och rida Prince för Uffe :) Det kan vi nog behöva!

Sen blir det väl ännu mera plugga när jag kommer hem.. Jag älskar att vara tillbaka i skolan, not.

/ SJacobsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0