Helt slut, bokstavligen

Publicerat: 2009-09-20 Kl: 21:44:16 | I kategori:


Herregud, vilken dag. Hit och dit, överallt har jag varit idag känns det som! Jag har hunnit med många saker. Mera saker än vad vissa har gjort på hela helgen, utan att nämna några namn ;)

Kvällen igår spenderades på Borgmästaregatan, trevligt. Umgicks där med 6 stycken roliga pojkar. När vissa blev för fulla och jag var alldeles för nykter ringde jag efter min skjuts (haha), åkte hem och sov. Klockan ringde tidigt idag och jag var i stallet strax efter sju. Kvart över sju åkte vi mot Uppsala med hästen lastad och klar. Startade bland dem första i första klassen som började klockan nio. Hoppade två klasser och var klar klockan halv elva, effektivt!

Lämnade häst och hästägare på tävlingsplatsen när mamma kom och hämtade mig vid elva. Blev lunch på Max innan vi åkte till Norrtälje och hälsade på min kära ponny! Åh, vad jag saknar henne! Fick rida lite på henne och hoppa några språng. Jag har inte ridit på henne sen i februari, så det var jätteroligt! Innan vi åkte hem fikade vi med Carro. Vi åkte därifrån ca halv fyra.

Direkt när vi kom till Tierp åkte jag upp till ridskolan och klippte Helenas ponny. Tjänade lite pengar där då! (y) Efter åkte jag hem, åt en macka och böt kläder. Lite jobbigt att gå runt i vita ridbyxor hela dagen.. Var hemma kanske en kvart och sen tillbaka till ridskolan för att rida mina hästar. Red ut på Prince och trimmade Pirro i ridhuset. Båda två var duktiga! Fick ett infall att jag vill tävla dressyr på Pirro, så fin så! Kom hem för ungefär en timme sen. Ätit en tallrik yoghurt och badat. Somnade nästan i badkaret, så nu blir det sängen!

Imorgon ska jag till Cissi. Den stackaren åkte jättesent från tävlingarna i Karlstad och är nog inte hemma förrän runt klockan 12 i natt. Så jag kommer nog lämpligt imorgon! Sen ska jag bara hem, ta hand om hästarna och bara rida Mirantos. Prince vilar. Sen ska jag plugga, sen tänker jag fan soooova! Trött trött tröött! För den här dagen måste jag forsätta ta igen imorgon med sömn.

/ Sandra Jacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0