one by one

Publicerat: 2009-09-21 Kl: 19:53:38 | I kategori:


Tror ni jag var trött imorse eller?! Varför får jag aldrig känna mig riktigt utvilad? Jag har ju inte direkt några problem att somna på kvällarna, hah! Hur som, upp ur sängen kom jag på nått vis. Dödstrött och världens träningsvärk, fattar inte hur jag kom upp ur sängen. Och sen var mitt tåg in till Gävle 35 minuter försenat. Och så hamnade jag bredvid någon rolig? Konstig? Läskig gubbe? Ett retard helt enkelt! Och så satt det en kille tre säten framför mig och skrattade åt mig och mitt "trevliga" sällskap. Eller ja, han såg väl att jag höll på att börja asgarva åt gubben och han kunde inte heller hålla sig. Det var ju trevligt att ha en "konversation" med en främling genom blickar, haha! Kul var det i varje fall!

Dagen har spenderats ute i Kybacka. En rätt så trevlig dag faktiskt :) Det blev mest att ta reda på allt efter helgen eftersom Cissi varit borta och tävlat i Karlstad hela helgen. När jag kom hem vi klockan 16 cyklade jag bara hem och åt lite innan jag drog till stallet. Mockade åt mina hästar och red sen Mirantos en sväng i skogen. Tog hackamoret för första gången på honom. Man skulle kunna säga att vi hade vissa kommunikationssvårigheter, men annars gick det bra! Han var pigg och väldigt glad :) Och när jag skulle tränsa av, gapar puckot ändå, fast han inte hade nått bett i munnen. Haha! Han är så otroligt intelligent min häst.

Nu ska jag nog sätta mig med lite plugg innan jag ska titta på Anna Anka klockan nio! Och just det! Jag är ensam hemma ända fram till onsdag. Så nu har jag ansvaret över Prince, Mirantos, Pistola, Pralin och Laban alldeles själv. Hur ska det här gå? Haha!

/ SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0