tjabba poooolarn!

Publicerat: 2009-09-25 Kl: 13:58:05 | I kategori:


Det är först nu jag har klivit upp ur sängen på allvar. Det är så otroligt skönt att bara ta det lugnt, men jag känner mig ändå lite stressad. Jag har en del att göra idag, så jag får nog ta och sätta igång nu om jag ska hinna med nått idag. Men det var skönt att sova länge, minns knappt när jag hade sovmorgon senast. Märkte knappt när mitt sovsällskap försvann imorse. Tröttare än tröttast!

Nu ska jag till stallet. Båda hästarna ska trimmas i ridhuset tänkte jag. Mirantos ska inte gå så jättehårt eftersom han ska tävla imorgon, semifinalen i Agriahoppet! Hur coolt vore det inte om vi gick vidare till finalen som går i Globen?! Men det är stilbedömning, så vi ska försöka vara snygga och rida snyggt imorgon. Han blev i varje fall klippt igår och han blev så fin så! All päls försvann, klippte till och med huvudet på honom. Inga problem! Han var så snäll så :) Anledning till att Prince inte följer med imorgon är att tävligen går utomhus på gräs och det finns bara 110, 120 klasser. Men om det blir dåligt väder skulle tävlingen flyttas inomhus, vilket jag hoppas på. För då efteranmäler jag Pirro till 110 och Prince till 110, 120. Så får de gå första inomhus tävlingen där och gå lite lägre. Men som det ser ut nu är det bara Mirantos som ska åka dit och hoppa en 120. Det visar sig imorgon bitti! Annars blir nästa tävling i Falun 10e oktober, vi får se vad det blir för klasser.

När jag är klar med allt i stallet (men det lär väl ta sin tid), blir det hem och plugga. Jag ska bli klar med allting, om jag så ska vara vaken hela natten. Så jag bara koncetrera mig på proven som vi har i veckan sen. Så håll inte på och ring mig ikväll och tala om att du är på "världens fest"! ; ) haha! Imorgon ska jag däremot vara rolig tänkte jag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0