Underhållande!

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 22:21:18 | I kategori:


Kom hem för typ högst fem minuter sen, tror ni man är slut eller? Tisdagar är helt galna, jag hinner ingenting! Jag har så otroligt mycket att göra. Tur att jag har en mamma som mockar och gör iordning hästarna åt mig inför hoppträningarna, annars skulle det aldrig gå. Båda hästarna har hoppat riktigt bra på träning idag! Jätteroligt! Vi började träningen idag med att byta hästar med varandra. Alltså värma upp varandras hästar. Jag fick byta häst med Helena i första gruppen och rida hennes ponny Knatte. Hon red Prince och det tyckte hon bara var trevligt. Fick beröm för att jag hade en sån välriden häst ;) I andra gruppen fick jag byta med Emma och rida hennes häst Andy. Tror nog att hon tyckte det var helt okej att sitta på min gråa häst. Som egentligen håller på att bli vit (och ful). Han tänker visst bli lite flugskimmel, och hur fult är inte det?! Jag vill ha kvar min gråa häst!

För övrigt var det hoppning i Lervik idag också. Gick helt okej! Red på en fux som hette Lamento. Vi fick även lite läxor, roligt.. Hmm.. Känns lite skumt att få läxa i hästens sjukdomar och foder osv, inte vad man är van vid direkt, haha! Hur som, var jag heeeelt död på tåget hem. Jag hade lätt kunnat sitta kvar till Upplands Väsby och bara sova! Men det kunde jag ju inte, var ju tvungen att vara hemma och jobba. Hade ju mina lektioner och ungarna skötte sig bara bra :)

Igår kom en ekorre och skrämde mig och Mirantos när vi var ute och skrittade en sväng i skogen. Väldigt söta djur egentligen. Varför kan man inte ha dem som tamdjur? Jag skulle lätt kunna byta bort Pistola (våran katt) mot en söt ekorre! Och apropå att bli skrämd, kom Cissis bror Jonas och skrämde livet ur mig igår. Stod och mockade i uteboxarna med musik i öronen och helt plötsligt stod han där. Snacka om att jag blev rädd, jag som trodde jag var ensam. Tur att man inte stod och sjöng, som jag har en tendens att göra. Det hade enbart blivit pinsamt. Men men, han fick sig ett gott skratt när jag hoppade i taket i varje fall, haha!

Nu borde jag plugga, men det är helt omöjligt. Min kropp skriker efter sömn! Men först blir det duschen och sen kommer jag nog somna omgående. Förstår inte hur trött man kan bli innan man inte verkligen inte orkar mera? För övrigt ska jag förtydliga lite grann hur jag rider och tränar mina hästar tydligen, när jag får ork. Ska lägga in filmerna från Hudik också! Men jag har fullt upp jämt, jag hinner aldrig. Hinner knappt sitta ner och skriva här. Glömde tillägga att mina hästar gick helt fantastisk bra igår! Igår var det roligt att vara hästägare åt världens bästa hästar.

/ SJacobsson

Kommentarer
Postat av: johanna

haha , du är väl bra rolig du :D

2009-09-29 @ 22:33:46
Postat av: Sara

haha nää, inte flugskimmel! kan gott ha kvar gråa färgen tycker jag me.. :) men men, insidan som räknas ;)

ha de gott å hälsa mirrpirr! kram.

2009-09-30 @ 10:07:32
Postat av: elin

haha, du är inte den enda som sjunger i stallet xD ;)

2009-10-01 @ 12:24:06
URL: http://elinsamrells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0