Vad hände?!

Publicerat: 2009-09-02 Kl: 16:46:53 | I kategori:


Haha, jag hade helt plötsligt över 30 stycken flera unika besökare igår, vad hände där? Vad trodde ni att det skulle stå för spännande igår?! Haha! Det blev självklart rekord i besökare. Fattar inte att det finns så många som läser min blogg och fortsätter läsa. Vad är det som är så kul med att läsa den?! Det är i varje fall motiverande att fortsätta skriva.

Igår fick ni ju ett riktigt flummig inlägg, men jag var så himla trött och jag bara kladdade ner nått just för skrivandets skull. Men fick som sagt ett samtal igår, och nu känns det bättre. Men som sagt, killar är något jag aldrig kommer förstå mig på. Men jag står fortfarande för vad jag tycker. Känns fortfarande som allt bara/är en lek. Men men, vi får väl se vad som händer i framtiden.

Idag fick jag sovmorgon och började 09.45. Så det blev nio-tåget in till Gävle. Hade en halvtimme matte och sen slutade vi. Värt? Nej, inte direkt. När några i resten av klassen går 08.30-16.45, haha! Åt i varje fall lunch på Heartbreak, gratis restaurang mat är ju inte helt fel. Åkte hem med halv ett tåget och sen stack jag direkt till stallet. Mockade och gjorde klart allting och sen kom Anna. Hon var ridsugen, så hon följde med ut i skogen på Prince och jag på Mirantos. Trevligt värre! Får ridhjälp imogon också. Så jag var hemma runt kvart i fyra och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske umgås med någon, vi får väl se!

Sen kan man inte ha våran altandörr öppen längre, det bor några skator häromkring som har lärt sig att kattmaten står precis innanför dörren. Och det är ju lite sådär att ha skator i köket, haha! Katterna bryr sig inte heller. Aja, snart vinter och det är inget väder för att ha altandörren öppen! För övrigt är det riktigt fint väder för att vara september, härligt!

/ Sandra Jacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0