KÖÖÖRKORT!!

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 01:46:09 | I kategori:


Jag kan inte fatta det själv!! Jag har tagit körkort idag! Allt gick så snabbt, helt sjukt. Hade skrivningen 10.30, var alldeles skakis efteråt av lättnaden att klara skiten på första försöket. Och sen 13.15 hade jag uppkörning. Därimellan var det bara ett vakum i huvudet. Men när jag började köra slappnade jag av och det gick skitbra!
SÅ JÄVLA HÄRLIGT!

Vilken jävla dag det har varit egentligen, helt otroligt! Klockan ringde klockan 6 imorse och nu kom jag nyss hem. Hunnit med massor :) I min glädje fick jag stressa hem för att hinna börja jobba klockan 15, sen efter det trimmade jag Mirantos och pysslade om Prince. Mamma var snäll och mockade åt mig. Efter det blev det en snabb dusch och sen bar det var till Gävle med underbara vänner till donken. Perfekt sätt att fira körkortet på!När vi var tillbaka i Tierp körde jag lite andra vänner till Uppsala och nu kom jag nyss hem. Trött är man!

Imorgon kommer hovslagaren och skor hästarna klockan 8 på morgonen, sen ska jag hinna med jobb, skritta ut på Mirantos, få hjälp med ljudet till bilen och sen vara fyllchaffis till ön :)

En bra början på den här speciella veckan. Hoppas att det avslutas minst lika bra på SM i helgen! :)

/ SJacobsson
Kommentarer
Postat av: Sigrid

GRATTIS! Gud vad härligt med körkortet. Och stort lycka till på SM:et nu i helgen!

2010-08-03 @ 11:05:15
URL: http://sosigog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0