Let it rock!

Publicerat: 2010-02-10 Kl: 16:29:22 | I kategori:


Imorse när klockan ringde var det riktigt riktigt kämpigt att kliva upp. Finns det nått botemedel mot trötthet, utan att behöva sova bort hela livet? Hur som, en kort skoldag blev det. Sen tänkte jag sova skönt på tåget hem, men det kunde jag bara glömma. En äcklig gubbe satte sig bredvid mig fast det fanns en massa andra tomma säten. Vad är det för fel på folk? Såg det ut som om jag ville ha sällskap eller? Blä. Luktade äckligt gjorde han också. Så då vågade jag ju knappast sova. När jag kom hem blev det en tur i skogen på Mirantos. Fick sällskap av Helena som lånade Loranga, väldigt trevligt. Tänk att det vara så kul att bara snacka skit om allt och ingenting, haha!

Häromdagen hittade jag en film på Cotten, som jag inte trodde fanns. Min mamma har ju råkat radera alla filmer, men den här filmen låg i en mapp, som låg i en mapp, i en annan mapp. Så här kommer den, jag saknar honom så himla mycket! Ni förstår inte hur mycket jag saknar honom. 

 

Nu är jag hemma en sväng och lyssnar på bra musik, ska äta lite och så. Sen blir det stallet igen och bära av på hoppträning i Gävle med Prince. Ska bli superkul! Och ja, jag skulle behöva plugga lite också. Note to myself.

/ Sandra
Kommentarer
Postat av: Sara

Åå Cotten va så fin :) blir nästan tårögd

2010-02-10 @ 21:26:42
Postat av: Helena

Haha. Du vet att jag läser här så du vågar inget annat skriva än att det var trevligt ;)

2010-02-10 @ 21:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0