gjorde en fuling

Publicerat: 2010-01-28 Kl: 20:51:31 | I kategori:


Japp, idag gjorde jag en fuling.

Igår var det droppen, så bitter som jag kan bli, stannade jag hemma från skolan idag och gjorde nått vettigt. Vilket jag tycker vi inte gör i skolan hela tiden. Så började dagen med att åka med Prince till Gävle och träna. Det gick bra och superroligt var det! Efter det blev det lunch på nya china restaurangen i Tierp, hur gott som helst! Kan ju ha berott på att jag var extremt hungrig också.

Sen blev det stallet igen, red Mirantos i ridhuset. Kändes kanonbra! Efter det pysslade jag med allt och ingenting. Fördrev tid tills jag började jobba strax före klockan 18. Jag mockade, lindade ihop lindor, pustade mina saker, lindade benen på Prince osv.. Mina barn var jätteduktiga idag också. Så himla stolt över dem! Det har hänt så otroligt mycket med dem.

Nu sitter jag här efter en dusch. Hade tänkt att plugga lite till, men så blev det inte. Nu blir det lite tv och sen sova. Helgen är liite oplanerad. Kanske fest, men jag känner mig så himla otaggad. Jag borde väl ladda upp inför nästa vecka. Då blir det det nämligen fest tre dagar i rad! :D

Countdown: 7 dagar kvar.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0